Nieuws:

Goed in je vel met de coaches van Werken in Noord-Holland Noord!

Door: Saskia van Putten | 9 mei 2022 - 17:36
Goed in je vel met de coaches van Werken in Noord-Holland Noord!

Werken in Noord-Holland Noord is het platform voor jouw loopbaan bij de overheid. Ja, je leest het goed, het gaat om jouw loopbaan.

Het beste uit jezelf

We bieden je behalve vacatures dan ook tools aan om te ontdekken wat bij jou past. Wat jouw kwaliteiten en talenten zijn.  Zodat jij het beste uit jezelf haalt, en lekker in je vel zit. Want dan ben je op je best en kom je het beste tot je recht. Jij blij, en jouw werkgever ook!


Steuntje in de rug nodig?
We kennen allemaal wel die momenten in het leven waarop je je afvraagt of je nog wel het juiste doet of toe bent aan iets nieuws. Of even minder goed in je vel zit en een steuntje in de rug nodig hebt om weer op het juiste spoor te komen. Of goede voornemens hebt om fitter en vitaler te worden, maar het komt er maar niet van. Of een opleiding in een bepaalde richting wilt gaan volgen, maar je weet niet precies wat en hoe je dat moet aanpakken.


Herkenbaar? Trek aan de bel bij de coaches van Werken in Noord-Holland Noord!
Herkenbaar? Trek aan de bel en schakel een van onze coaches in! Zij zijn er voor jou en kunnen jou verder helpen. Als medewerker van de bij Werken in Noord-Holland Noord aangesloten organisaties kun gebruik maken van de coachpool van WiNHN. Je kunt kiezen uit verschillende gediplomeerde coaches, allemaal met hun eigen specialisatie. We bieden algemene coaching, coaching op het gebied van vitaliteit en gezondheid en loopbaancoaching. Onze coaches vind je hier


Zelf coach?

Ben je zelf coach, en wil je je collega’s verder helpen en jouw vaardigheden als coach inzetten? Dan ben je van harte welkom om de coachpool van Werken in Noord-Holland Noord te komen versterken. Interesse? Mail dan met info@werkeninnhn.nl

Overig nieuws uit 2022