Nieuws:

Verwen jezelf met een bijzonder geschenk!

Door: Saskia van Putten | 28 november 2023 - 11:40
Verwen jezelf met een bijzonder geschenk!

De betoverende winterperiode en gezellige feestdagen staan voor de deur. Het seizoen van warmte, familie, smakelijk eten en samenzijn is aangebroken.

 

Hoe is jouw jaar verlopen? En welke wensen koester je voor het komende jaar? Deze tijd is perfect om de balans op te maken en doelen te stellen voor wat komen gaat!
 

 

Gezondheid boven alles!

Gezondheid blijven is het allerbelangrijkst. Wat onderneem jij om gezond te blijven en je goed te voelen? De bekende mantra's zijn ons niet vreemd: bewegen, naar buiten gaan, gezond eten, en niet te vergeten, stress vermijden. Een ‘hot topic’ in een wereld waarin er van alles aan de hand is. En het bovendien een tijdperk van overweldigende keuzes en prikkels is. Hoe navigeer je daarin?
 

Dromen en passies

Het is belangrijk dat je doet waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat je achter je dromen en passies aan gaat, zowel in je persoonlijke leven als op professioneel gebied. Heb je een hobby of passie waar je altijd al meer mee wilde doen? Sta je open voor verandering? En, als het om werk gaat, zit je nog steeds op de juiste plek? Deze tijd, met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, is het perfecte moment voor zelfreflectie.
 

Het mooiste geschenk

Te midden van deze 'feest- en cadeaumaand' is het grootste en mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven, goed voor jezelf zorgen en aandacht schenken aan jouw behoeften. Misschien betekent dat wel een stap in je persoonlijke ontwikkeling, het uitkijken naar een boeiende nieuwe baan met betekenis, bij een van onze organisaties. Onze coaches staan klaar om je daarbij te ondersteunen.
 

Meld je nu aan!

Neem een kijkje op onze website, ontdek de 'WiNHN-kel' vol vacatures en loopbaantools. Registreer je hier, maak je e-portfolio aan en blijf op de hoogte van de nieuwste banen die bij jou passen. Het team van Werken in Noord-Holland Noord wenst jou een hartverwarmende en gezellige feestmaand toe!