Nieuws:

Plezier in je werk is de sleutel naar werkgeluk!

Door: Saskia van Putten | 22 september 2020 - 22:00
Plezier in je werk is de sleutel naar werkgeluk!

Deze week is de Week van het Werkgeluk. Een thema dat bij steeds meer organisaties op de agenda staat.

Jij blij? Werkgever blij! 
Plezier in en op je werk is namelijk erg belangrijk. Je brengt er tenslotte een groot deel van je tijd door. Als je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt, krijg je energie van je werk en houd je het lang vol . Daardoor ben je productiever en rond je je werkdag met een voldaan gevoel af. Jij blij en jouw werkgever ook! 
 

Tijd voor actie?
Ben jij eigenlijk gelukkig in je werk? Weet en doe jij waar je goed in bent en waarvan je hart sneller gaat kloppen, waar je écht blij van wordt? Als je deze vraag beantwoordt met: ‘Mwah', 'Ik weet niet’ of ‘Nee eigenlijk niet’, dan is het tijd voor actie! 

Wij helpen jou!
Werken in Noord-Holland Noord helpt jou daarbij. Want wij bieden je meer dan de vacatures en stages bij de overheid in de regio. Voor jou als medewerker hebben we ook een prachtig Loopbaanplein met verschillende loopbaantools, zoals loopbaantesten en coaching, om te ontdekken wat je drijfveren, talenten en passies zijn.  
 

Persoonlijk advies? Kies voor onze coaches
Wil je een persoonlijk advies, dan staan onze coaches, zelf werkzaam bij een van onze werkgevers, voor je klaar om jou op weg te helpen je werk (nog) leuker te maken en te houden. Alles om bij te dragen aan jouw werkgeluk en voor een baan die bij jou past. 

 

 

 

Overig nieuws uit 2020