Nieuws:

Fit en Vitaal worden? Check jouw mogelijkheden tijdens de Nationale Week van de Vitaliteit!

Door: Saskia van Putten | 20 september 2021 - 16:28
Fit en Vitaal worden? Check jouw mogelijkheden tijdens de Nationale Week van de Vitaliteit!

Ken je dat? Je bent eigenlijk niet helemaal tevreden met je leefstijl. Je weet dat er iets moet veranderen, maar je weet niet goed hoe je dat moet aanpakken.

Moeten? 
Je weet dat je meer zou moeten bewegen, beter voor jezelf zou moeten zorgen, zowel fysiek als mentaal, minder moet snoepen, gezonder zou moeten eten. Op tijd naar bed zou moeten gaan. Minder stress zou moeten ervaren. En ga zo maar door. Zie je dat? Hierboven staat heel veel keer ‘moeten’.

 

Je wilt iets veranderen, maar je weet niet hoe. Want: wat is nu eigenlijk goed voor je, en wat niet? Uitstelgedrag en excuses als:  ‘geen tijd’, ‘geen zin’, ‘te druk’ zijn ons allemaal welbekend. 

Willen! 

Stel dat je dat moeten nu eens zou vervangen door: ‘willen’. En daaraan toevoegt: ik wil advies over hoe ik dit kan aanpakken en dan ga ik er mee aan de slag. Dat klinkt al heel anders…. 
 

Doe mee!

Tijdens de Nationale Week van de Vitaliteit van 20 t/m 25 september besteden ook de bij Werken in Noord-Holland Noord aangesloten organisaties en hun academies hier aandacht aan. Ze organiseren speciale activiteiten op dit gebied, voor jou als medewerker. Houd het intranet van jouw organisatie of de academie waarbij jouw organisatie bij is aangesloten in de gaten en kijk of er activiteiten worden aangeboden die bij jou passen.


Coaching via Werken in Noord-Holland Noord 

Ook de coaches van Werken in Noord-Holland(WiNHN) Noord bieden jou, als medewerker van de bij Werken in Noord-Holland Noord aangesloten organisaties de mogelijkheid om fitter en vitaler te worden. De coachpool is van Werken in Noord-Holland Noord is samengesteld uit enthousiaste coaches die zelf werkzaam zijn bij de WiNHN-organisaties. 

Van loopbaancoaching tot leefstijl- en vitaliteitscoaching

WiNHN heeft een breed aanbod aan coaching; voor en door medewerkers voor uiteenlopende coachvragen. Alle coaches hebben ieder hun eigen specialisme om aan jouw coachvraag of coachbehoefte tegemoet te kunnen komen. Dat varieert van loopbaancoaching en stress- en burnoutcoaching tot aan leefstijl- en vitaliteitscoaching. Maar ook voor coaching op het persoonlijk vlak kun je bij onze coaches terecht. Je kunt de coach van jouw keuze direct benaderen via e-mail. Meer weten? Neem eens een kijkje, de coaches van WiNHN vind je hier.

Nieuwsarchief

2021 (5) 2020 (10)