Logo SED organisatie
SED organisatie

Werken bij de SED organisatie, betekent werken met ambitie.

Werken bij de SED organisatie
Onze samenleving blijft zich ontwikkelen en veranderingen volgen elkaar in een rap tempo op. Inwoners weten steeds beter wat ze willen en wat ze nodig hebben. Nieuwe ontwikkelingen en technologieën hebben veel invloed op ons gedrag en onze kennis. Veel informatie is tegenwoordig makkelijk toegankelijk voor ons allemaal. Onze inwoners en ondernemers verwachten deze snelheid en flexibiliteit ook van de overheid. Tegelijkertijd verwacht de overheid ook van inwoners dat ze meer en meer zelfredzaam en zelfstandig zijn.
Deze omslag heeft invloed op onze manier van werken, want onze rol als ‘overheidsdienaar’ verandert mee. Onze kracht als SED Organisatie is het feit dat wij uit drie zelfstandige gemeenten zijn ontstaan. Deze diversiteit gebruiken wij om van elkaar te leren in de uitvoering en levering van onze diensten. Wij delen onze kennis en zetten dit effectief in om zo voor elkaar en voor onze omgeving van betekenis te zijn.

Onze missie is dan ook sámen werken aan een prettige woon- werk- en leefomgeving. De SED organisatie staat voor goede dienstverlening aan de inwoners en ondernemers, en een krachtige en deskundige ondersteuning aan de besturen van gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland.

Kenmerkend SED
Wij grijpen onze kans! Wij zoeken continu naar nieuwe en/of andere manieren om onze inwoners en ondernemers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit realiseren wij met behulp van de volgende uitgangspunten:
· onze medewerker beschikt op iedere plaats en tijd over de juiste informatie, kennis en middelen;
· 80% van onze producten zijn digitaal te regelen;
· wij zetten maximaal in op professionaliteit én talent van medewerkers vanuit een lerende omgeving;
· wij maken afspraken, met elkaar en onze besturen, over de kwaliteit van dienstverlening.

Onze werkwijze
Onze kernwaarden zijn hierbij van groot belang. Die vertellen ons hoe we dit als organisatie doen. Wij zijn Omgevingsgericht, Vitaal en maken Slimme verbindingen. Als medewerker van de SED Organisatie zit dit ook in jouw DNA. Zo werk je bijvoorbeeld graag samen en ben je professioneel. Je toont initiatief in een omgeving die continue in beweging is. De SED Organisatie zorgt ervoor dat jij meegroeit, door je op te leiden en al deze vaardigheden goed eigen te maken.

Facebook pagina Stedebroec
Facebook pagina Enkhuizen
Facebook pagina Drechterland

Nieuwste vacatures

Adviseur Inkoop
Extern gepubliceerd

Contactinformatie

Bezoekadres
De Middend 2
1611 KW BOVENKARSPEL

Postadres
Postbus 20
1610 AA BOVENKARSPEL

telefoon0228 534 100
emailSollicitatie@sed-wf.nl
websitewww.sed-organisatie.nl