Logo SED organisatie schaduw
SED organisatie

Werken bij de SED organisatie, betekent werken met ambitie.

De gemeentes Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland zijn sinds 1 januari 2015 ambtelijk gefuseerd. Dit houdt in dat alle medewerkers zijn samengevoegd tot één organisatie. Samen leveren zij alle producten en diensten voor de 3 gemeenten. Verder houdt elke gemeente een eigen college van burgemeester en wethouders een eigen gemeenteraad. Kortom: bestuurlijk blijven de gemeentes zelfstandig.
 
Werken bij de SED organisatie, betekent werken met ambitie. Visie en vooruitgang maken van onze organisatie een aantrekkelijke werkgever waar altijd ruimte is voor nieuwe projecten, nieuwe initiatieven en nieuwe krachten. Deel je kennis en lever met jouw inzichten een bijdrage in het waarmaken van onze ambities!
 
Waar staat de SED organisatie voor? Drie kernwaarden typeren onze cultuur:
 
Samen beter
2 weten meer dan 1. Samen sta je sterk. Dat betekent dat je je kennis deelt en open staat voor een ander. Ook onderneem je actie om samen het beste resultaat te behalen. Aanpakken, afstemmen en oplossen.
 
Enthousiast
Je bent trots op onze gemeentes en trots op onze democratie. Dat is wat ons bindt. Aan de slag, voor inwoners, bedrijven en instellingen. Uiteraard binnen de mogelijkheden die de politiek aangeeft. Je neemt verantwoordelijkheid en gaat problemen niet uit de weg. Als het nodig is loop je twee stappen harder, met plezier en met trots!
 
Dynamisch
Er is veel beweging, veel ontwikkeling en er is sprake van een hoog tempo. We werken voor 3 gemeentebesturen met eigen wensen en kenmerken. Dat vraagt flexibiliteit, aanpassingsvermogen, ontwikkeling. Dat betekent dat je vragen stelt om de zaken te begrijpen en te waarderen. Je bent onderzoekend en nieuwsgierig naar wat anderen drijft. Je verkent nieuwe mogelijkheden, doet voorstellen en je ontwikkelt jezelf. Fouten maken mag, als je ze maar erkent en er van leert. 

Facebook pagina Stedebroec
Facebook pagina Enkhuizen
Facebook pagina Drechterland

Video's 'Vakmanschap in beeld'

Nieuwste vacatures

Business controller

Boomverzorger

Contactinformatie

Bezoekadres
De Middend 2
1611 KW BOVENKARSPEL

Postadres
Postbus 20
1610 AA BOVENKARSPEL

telefoon0228 534 100
emailSollicitatie@sed-wf.nl
websitewww.sed-organisatie.nl