Logo Gemeente Opmeer
Gemeente Opmeer

Een kleine gemeente die volop kansen biedt!

Opmeer is een krachtige en zelfstandige plattelandsgemeente in het hart van Midden-Westfriesland (NH). Het bestaat uit acht kernen met bijna 12.000 inwoners en heeft een aantrekkelijk woon- en werkklimaat. Het heeft de charme van een landelijk leefklimaat en kent een rijke (zichtbare) historie. De gemeente kent een levendig en bloeiend verenigingsleven en een sterke onderlinge betrokkenheid van de inwoners.

Ook al is de gemeente klein: Opmeer wil een zelfstandige gemeente blijven. Daarom willen we goed toegerust zijn om al onze taken goed uit te oefenen. We willen volwaardig aanwezig zijn bij regionale zaken en de nieuwe ontwikkelingen, waar nodig in samenwerking met partners, actief oppakken. Dit vraagt om medewerkers die taakvolwassen opereren en vaardigheden hebben om goede samenwerkingsverbanden aan te gaan. Dit maakt het aantrekkelijk om in Opmeer te werken. Medewerkers krijgen veel eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden zich te ontwikkelen. De lijnen zijn kort, collega’s betrokken en toegankelijk. Je voelt je er snel thuis.

Wil je het werken in een gemeente goed leren kennen in al z’n facetten? En ook nog in een prettige werkomgeving? Opmeer is een prima werkplek!

Contactinformatie

Bezoekadres
Klaproos 1
1716 VS OPMEER

Postadres
Postbus 199
1715 ZK SPANBROEK

telefoon0226 - 363 333
emailgemeente@opmeer.nl
websitewww.opmeer.nl/