Logo Gemeente Hollands Kroon
Gemeente Hollands Kroon

Bij Hollands Kroon wil je werken!

Hollands Kroon is een grote plattelandsgemeente in de Noordkop. Ontstaan uit een fusie van 4 gemeenten in 2012. De organisatie is plat en bestaat uit meer dan 40 zelforganiserende teams en een driekoppige directie. Samen met het college en de gemeenteraad zijn wij er voor onze inwoners, bedrijven en instellingen. We staan met open houding midden in de samenleving. Onze organisatievisie lees je op organisatievisie2030.hollandskroon.nl.

Centraal in onze organisatie staat de ontwikkeling van zowel het team als de individuele medewerker. Medewerkers krijgen het vertrouwen, de vrijheid en de ruimte om er voor onze inwoners, ondernemers en instellingen te kunnen zijn. Om doelen te bepalen en deze samen te bereiken. Onze kernwaarden: vertrouwen, lef, bevlogenheid, respect, contact en innovatie vormen hiervoor de basis. We tonen eigenaarschap en zijn er voor elkaar. We communiceren helder en open, zowel met de directe collega’s als met andere teams en de directie. We leren van elkaar door het delen van goede voorbeelden, maar ook van fouten. Voor zowel teamresultaten als persoonlijke inzet laten we onze waardering blijken.

Op ons kantoor zijn we best wel trots! Het gebouw is volledig ingericht op onze manier van werken, namelijk om te ontmoeten. Je vindt er dus heel veel overlegruimtes en weinig traditionele werkplekken. En kom je van wat verder weg? Geen probleem! We verwachten je minstens 1 dag per week op kantoor, maar daarnaast staat het je vrij te werken waar je wilt. Bijvoorbeeld thuis of op een plek in de gemeente.

Nieuwsgierig geworden? Wij ontmoeten je graag! Vul hiervoor het contactformulier in op werkenbij.hollandskroon.nl/contact.

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Inkomensconsulent
Extern gepubliceerd

Inkoopadviseur
Extern gepubliceerd

Contactinformatie

Bezoekadres
Burgemeester Mijnlieffstraat 1
1761 BK ANNA PAULOWNA

Postadres
Postbus 8
1760 AA ANNA PAULOWNA

telefoon088 - 321 5000
emailinfo@hollandskroon.nl
websitewww.hollandskroon.nl