Logo Gemeente Hollands Kroon
Gemeente Hollands Kroon

Hollands Kroon is een jonge plattelandsgemeente in de Kop van Noord-Holland

Onze organisatie stemmen we af op de veranderingen in de samenleving. Inwoners weten steeds beter wat ze willen en wat ze nodig hebben. Onze toegevoegde waarde vertaalt zich hierdoor meer in werken mét de inwoners in plaats van vóór de inwoners. Dit vraagt van ons als gemeente een andere manier van organiseren en een andere visie op dienstverlening.

Ontwikkelingsgericht, toekomstgericht en innovatief: dat is wat we als gemeente willen zijn. Geen genoegen nemen met standaard oplossingen. Door juist buiten de bestaande kaders en paden te werken en te kiezen voor gedurfde aanpakken realiseren wij doelen. Wij vragen van onze medewerkers om ondernemend te denken, oplossingsgericht te handelen, initiatief te nemen, lef te hebben, risico's te nemen en positief kritisch te zijn.

Bij Hollands Kroon werken wij digitaal. Dit doen we onder andere om de kwaliteit van onze dienstverlening aan onze inwoners te verhogen. Het doel is een snelle, adequate, moderne en klantvriendelijke dienstverlening. Hiervoor maken we gebruik van moderne en efficiënte technologie. Hoe wij dit bij Hollands Kroon doen, staat beschreven in ons magazine, zie onderstaande link. Dit verhaal is ontworpen en opgezet in samenwerking met Microsoft.

http://blogs.microsoft.nl/stories/hollands-kroon 

Deze andere manier van organiseren is ook zichtbaar in onze organisatiestructuur met zelfsturende teams waardoor er nog maar twee lagen zijn:  Het directieteam en 30 à 40 zelfsturende teams. Is je interesse gewekt?  Wij ontmoeten je graag!

Nieuwste vacatures

Concerncontroller
Extern gepubliceerd

Jurist Handhaving
Extern gepubliceerd

Contactinformatie

Bezoekadres
Burgemeester Mijnlieffstraat 1
1761 BK ANNA PAULOWNA

Postadres
Postbus 8
1760 AA ANNA PAULOWNA

telefoon088 - 321 5000
emailinfo@hollandskroon.nl
websitewww.hollandskroon.nl