Logo Gemeente Langedijk schaduw
Gemeente Langedijk

Werken bij gemeente Langedijk

'Karaktervol en cultuurhistorisch bijzonder. Met veel ondernemingszin, zowel op het sociale als op het economische vlak. Gesitueerd in een dynamische omgeving. ' Oftewel: de gemeente Langedijk. Welkom op de website van Werken in Noord-Holland Noord!

Langedijk is een verstedelijkte plattelandsgemeente met ruim 27.000 inwoners. Ze heeft het karakter van een plattelandsgemeente met bijbehorende rust, betrokkenheid en menselijke maat. Heerhugowaard en Alkmaar liggen om de hoek, reden waarom Langedijk de samenwerking met hen intensiveert.

Langedijk is eigenlijk ‘een lange dijk’ en bestaat uit zes dorpen met elk hun eigen karakter: Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras en een deel van Koedijk. De dorpen kennen van oudsher een rijk verenigingsleven. Veel Langedijkers zijn lid van een vereniging en vervullen hierin een actieve rol. Dit is een belangrijk onderdeel van de dorpscultuur, het verstrekt de betrokkenheid en onderlinge verbondenheid.

Gemeente Langedijk is als organisatie ondernemend en gericht op samenwerking en (persoonlijke) ontwikkeling. Bij beleidsontwikkeling en –uitvoering is het antwoord op de vraag welke partijen moeten worden betrokken, belangrijk. Samenwerking beperkt zich niet alleen tot collega’s en afdelingen onderling. Waar mogelijk wordt, niet alleen op het gebied van bedrijfsvoering, meer en meer samenwerking gezocht én gevonden met Heerhugowaard en Alkmaar. Wij denken in kansen. De werkwijze van bestuur, raad en medewerkers is klantgericht, open en transparant. Zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Elektronische dienstverlening en duurzaamheid nemen prominente plaatsen in.

Vacatures

Langedijk is ambitieus en ontwikkelt zich. Stilstand is achteruitgang, ook persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is een belangrijk item. Wil jij een actieve rol spelen in de onze gemeentelijke organisatie? Solliciteer of informeer naar een stageplek

Contactinformatie

Bezoekadres
Vroedschap 1
1722 GX ZUID-SCHARWOUDE

Postadres
Postbus 15
1723 ZG NOORD-SCHARWOUDE

telefoon 0226 - 334433
emailinfo@gemeentelangedijk.nl
websitewww.gemeentelangedijk.nl