Logo Gemeente Dijk en Waard
Gemeente Dijk en Waard

Gemeente Dijk en Waard

Ben jij een professional die zijn blik naar buiten richt en zich altijd verder wil ontwikkelen? Dan is gemeente Dijk en Waard naar jou op zoek! Samen werken we aan een betere en leukere omgeving voor iedereen die in Dijk en Waard woont, werkt, onderneemt en leeft. Een excellente dienstverlening voor onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners is de rode draad in ons werk.

Wil jij met jouw ambities en talent het verschil maken voor iedereen in onze mooie gemeente? En wil jij meebouwen aan een nieuwe organisatie? Laat het ons weten!

Gemeente Dijk en Waard biedt mogelijkheden om te wonen, werken en recreëren in een overzichtelijke schaal, gecombineerd met de voordelen van een grotere gemeente. We hebben een geschiedenis van pioniersdrift en ondernemingszin en tegelijkertijd geborgenheid en gehechtheid. Het water en groen leveren een belangrijke bijdrage aan onze ruimtelijke kwaliteit.

Alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik en in verbinding met onze omgeving in Noord-Holland. Juist de mix van het dorpse karakter en de nieuw-stedelijke allure maakt Dijk en Waard zo aantrekkelijk en dynamisch. Het sterke verenigingsleven en de grote gemeenschapszin bepalen de identiteit van onze kernen en daarmee van de gemeente als geheel. Onze medewerkers bieden ruimte waar mogelijk en zorg aan inwoners waar nodig.

Samen met onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties werken we aan een toekomstbestendige gemeente die op een duurzame manier maatschappelijke opgaven aanpakt. Door actief te besturen en innovatie te stimuleren, zorgen onze medewerkers ervoor dat we onze ambities behalen en we een sterke regionale partner zijn.

Contactinformatie

Bezoekadres
Parelhof 1
1703 EZ HEERHUGOWAARD

Postadres
Postbus 390
1700 AJ HEERHUGOWAARD

telefoon072 575 55 55
emailpost@dijkenwaard.nl