Logo De BUCH
De BUCH

Werken bij de BUCH

Vier gemeenten, één werkorganisatie.
Wij werken als één werkorganisatie voor de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. De gemeenten hebben nog hun eigen college, raad en manier van werken. We streven er naar om steeds meer dingen hetzelfde te doen. Daarbij letten we goed op de colour locale, oftewel dat onze gemeente zo uniek maakt. Door samen te werken zijn we minder kwetsbaar, leveren we meer kwaliteit en kost het soms uiteindelijk minder geld.

Werken bij de BUCH betekent werken voor zo’n 101.000 inwoners. Voor ondernemers én bezoekers. Samen met ruim 850 diverse collega’s zorgen wij voor een fijne woon-, werk- en leefomgeving. En dat dat in een groen gebied, tussen de zee van het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, rijk aan strand, duinen, bos en polder.

Wij werken vanuit vier domeinen: Bedrijfsvoering, Beheer Openbare Ruimte, Ruimtelijke Ontwikkeling en Dienstverlening & Samenleven. In de domeinen zitten verschillende teams. Tussen de domeinen wordt nauw samengewerkt. Wij geloven erin dat kennis, ervaring en talent jouw waarde bepaalt. Daarom werk je bij ons aan jouw eigen ontwikkeling. Vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk. Dit kan via onze eigen BUCH Academie; de plek waar je trainingen, lezingen en opleidingen kunt volgen én geven. Briljanten ideeën ontstaan niet alleen tussen 9-17 uur, daarom bepaal jij waar en wanneer je werkt. Onze collega’s zijn VIP’s: verbindend, innoverend, professioneel en samenwerkend. En werken op een open manier. We zijn ondernemend, positief, empathisch en nabij.

Bezoekadres:
Gemeentehuis Bergen: Jan Ligthartstraat 4, Alkmaar
Gemeentehuis Uitgeest: Middelweg 28, Uitgeest
Gemeentehuis Castricum: Raadhuisplein 1, Castricum
Gemeentehuis Heiloo: Raadhuisplein 1, Heiloo

Medewerkers bij De BUCH

Onur Yilmaz

Helpdeskmedewerker Automatisering

Ilse Vegt

procesregisseur Civiele Werken

Margot Krimp

projectassistent

Onur Yilmaz

Helpdeskmedewerker Automatisering

We werken hard met een glimlach

 

‘In mijn werk kom ik een hoop uitdagingen tegen. Als ik die dan weet op te lossen, geeft me dit voldoening in mijn werk. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt.’

‘Wij werken echt aan het bouwen van de BUCH. Vorig jaar hebben we het functioneel systeem gebouwd en nu zijn we dit aan het finetunen. Daarnaast help ik via de helpdesk collega’s met het uitzoeken van hun vragen. Ik help ze graag verder, zodat zij ook weer snel aan het werk kunnen voor onze gemeenten.’

‘Ik werk in een goed team. We zijn de hele dag met serieus werk bezig. Maar er is ook humor op de werkvloer. Dat is belangrijk. We werken hard met een glimlach. Binnen de organisatie krijg ik de kans om me te ontwikkelen. Bij mijn leidinggevende heb ik aangegeven waar ik naartoe wil groeien en nu volg ik daar de opleidingen voor die nodig zijn.’

 

Ilse Vegt

procesregisseur Civiele Werken

In een grote werkorganisatie is het een uitdaging om een verbinding te maken tussen de verschillende processen en afdelingen.

“Ik ben afgestudeerd als Civiel Ingenieur aan de universiteit Delft en in mei 2010 bij de gemeente Bergen begonnen als civiel technicus. Daarvoor werkte ik bij TNO. Het leek me leuk om bij een gemeente praktisch aan de slag te gaan en dichtbij mijn woonplaats Alkmaar te werken.

Ik heb met veel plezier bij de gemeente Bergen gewerkt en nu bij de BUCH. Ik heb altijd aangegeven dat ik de ambitie had om door te groeien, maar wilde wel eerst mijn promotie aan de Technische Universiteit Delft afronden. Dat viel nu toevallig tegelijk met de start van de BUCH, dus dat kwam mooi uit.

De uitdaging in mijn nieuwe functie is de combinatie van inhoud en aansturen. Dat lijkt me leuk. Zo blijf je betrokken bij dagelijkse werkzaamheden, maar heb ik een grotere verantwoordelijkheid.

In een grote werkorganisatie is het een uitdaging om een verbinding te maken tussen de verschillende processen en afdelingen. Ik ben meer een spin in het web geworden. Een leuke en spannende uitdaging.”

Margot Krimp

projectassistent

De BUCH is een aantrekkelijke werkgever, zeg maar ‘werkgever 3.0’

Ik werk als projectassistent voor het domein Wijkbeheer. Deze functie heb ik sinds november 2015, toen nog bij de gemeente Castricum. De functie van projectassistent stond intern open en daar heb ik toen op gesolliciteerd.
 
Per 1 januari werken alle ambtenaren van Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo samen in de BUCH. Werken bij de BUCH is veelzijdig. Het afgelopen jaar heb ik de voorbereidingen van dichtbij meegemaakt, omdat we alle voorbereidingen samen met diverse collega’s uit Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo hebben gedaan. Juist het BUCH-verband maakt het zo leuk; je spreekt bijna iedere dag weer nieuwe collega’s.
 
De BUCH is een aantrekkelijke werkgever, zeg maar ‘werkgever 3.0.’ Alle facetten van een moderne relatie tussen werkgever en werknemer zijn aanwezig.  Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en wordt hierin gestimuleerd. Een echte aanrader dus.

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisplein 1
1902 CA CASTRICUM

telefoon14 0251
emailsolliciteren@debuch.nl
websitewerkenbij.debuch.nl