Nieuws:

Goed in je vel met de coaches van Werken in Noord-Holland Noord

Door: Saskia van Putten | 22 februari 2021 - 13:30
Goed in je vel met de coaches van Werken in Noord-Holland Noord

Werken in Noord-Holland Noord is het platform voor jouw loopbaan bij de overheid. Ja, je leest het goed, het gaat om jouw loopbaan.

Het beste uit jezelf
We bieden je behalve vacatures ook tools aan om te ontdekken wat bij jou past. Wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Zodat jij het beste uit jezelf haalt, en lekker in je vel zit. Want dan ben je op je best en kom je het beste tot je recht. Jij blij, en jouw werkgever ook!

Steuntje in de rug nodig? 

We kennen allemaal wel die momenten in het leven waarop je je afvraagt of je nog wel het juiste doet of toe bent aan iets nieuws. Of even minder goed in je vel zit en een steuntje in de rug nodig hebt om weer op het juiste spoor te komen. Of goede voornemens hebt om fitter en vitaler te worden, maar het komt er maar niet van. Of een opleiding in een bepaalde richting wilt gaan volgen, maar je weet niet precies wat en hoe je dat moet aanpakken.

Schakel een coach in!

Herkenbaar? Trek aan de bel en schakel een van onze coaches in! Zij zijn er voor jou en kunnen jou verder helpen. Als medewerker van de bij Werken in Noord-Holland Noord aangesloten organisaties kun je kiezen uit verschillende gediplomeerde coaches, allemaal met hun eigen specialisatie. We bieden algemene coaching, coaching op het gebied van vitaliteit en gezondheid en loopbaancoaching. Onze coaches vind je hier.

Workshops

In de loop van dit jaar gaan we vanuit de coachpool ook workshops gaan aanbieden die jou helpen in je werk of in je persoonlijke ontwikkeling.

We zijn er voor jouw loopbaan. En om goed te kunnen inspelen op jouw behoeftes, zijn we benieuwd naar waar jij behoefte aan hebt en wat voor soort workshops of cursussen je graag zou willen volgen. Denk bijvoorbeeld aan workshops op het gebied van:

  • Persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling
  • Gezondheid en vitaliteit
  • Stressreductie en balans werk en privé

Heb je andere goede ideeën voor workshops of cursussen? Laat het ons weten waar jij behoefte aan hebt op info@werkeninnhn.nl

Zelf deelnemen aan de coachpool?

Ben je zelf coach en werkzaam bij een van de WiNHN-organisaties? Dan ben je van harte welkom om de coachpool van Werken in Noord-Holland Noord te komen versterken. Ook dan kun je ons mailen op bovenstaand e-mailadres.

Nieuwsarchief

2021 (4) 2020 (10)