Nieuws:

Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Door: Saskia van Putten | 4 januari 2021 - 12:28
Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Allereerst een heel gelukkig en gezond 2021! Een nieuw jaar, met nieuwe kansen en mogelijkheden. Een nog blanco boek met 365 bladzijden, allemaal naar jouw keuze in te vullen.

Goede voornemens
Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe, frisse start. Een goed moment om eindelijk de versie van jezelf te worden die je écht wilt zijn. Fitter, beter, gedisciplineerder, positiever, je kent het wel: goede voornemens. Volgens Harper’s Bazaar zijn de meest populaire goede voornemens voor 2021:

- Stoppen met roken
- Afvallen
- Meer sporten en bewegen
- Minder alcohol drinken
- Minder eten
- Minder druk maken om dingen
- Yogalessen volgen of mediteren
- Geld sparen
- Meer op de hoogte zijn van de actualiteiten in de wereld
- Vaker op reis gaan en meer van de wereld zien
- Meer tijd met familie en vrienden doorbrengen
- Meer tijd aan jezelf besteden
- Vrijwilligerswerk doen
- Duurzamer leven
- Nieuwe baan
- Vaker schoonmaken


Passende vacatures ontvangen in je mailbox? Registreer je en maak je profiel aan!
Herkenbaar toch? Ook het vinden van een nieuwe baan behoort tot de veel gehoorde goede voornemens. Je bent al op onze website. Kijk eens rond naar de mogelijkheden die we hebben. Hier vind je bijna alle banen van de overheden in Noord-Holland Noord. Registreer je snel en ontvang bij jou passende vacatures in je mailbox. En als je dan ook je e-portfolio aanmaakt en ervoor kiest om zichtbaar te zijn in de kandidatenbank, vinden onze werkgevers jou ook.
 

Coaching voor medewerkers
Werk je al bij een van onze aangesloten organisaties en wil je je leven of loopbaan een andere richting geven, maar je weet even niet wat of hoe je dit kunt aanpakken? Dan staat ons team van coaches voor je klaar om je daarbij te helpen.

Kansen en mogelijkheden genoeg, maak er een mooi jaar van!

Nieuwsarchief

2021 (4) 2020 (10)