Nieuws:

Samen sterk in coronatijd, met de coaches van Werken in Noord-Holland Noord

Door: Saskia van Putten | 24 april 2020 - 10:47

Het coronavirus heeft een verandering in de samenleving tot stand gebracht die behoorlijk wat impact heeft. Ook in Noord-Holland Noord. Vanuit het principe ‘samen staan we sterk’ gaat Werken in Noord-Holland Noord medewerkers online coaching aanbieden tijdens de coronacrisis.

Verbroedering en mooie initiatieven
Samen staan we sterk of #samensterk is een veelgehoorde uitspraak, sinds het coronavirus genadeloos om zich heen grijpt. Het is een kreet die ook onze premier Rutte regelmatig laat vallen.  De afgelopen tijd zijn er in de maatschappij veel mooie initiatieven ontstaan om elkaar te helpen. De crisis is heftig, maar verbroedert ook en creëert nieuwe energie. Er worden nieuwe wegen bewandeld met prachtige resultaten.


Ook stress en ballen in de lucht
Maar deze periode geeft ook gevoelens van stress. Nog meer ballen in de lucht houden, zorg voor of om dierbaren, lesgeven aan je kinderen of dealen met een overvol huis met veel prikkels. Ook kan dit gevoelens van verveling of eenzaamheid teweeg brengen. De wekelijkse sportavond, het bezoek van je kinderen en dat bakje koffie aan het strand komt nu plotseling te vervallen. Misschien zie je deze periode wel als een moment van zelfreflectie, of denk je na of het werk wat je momenteel doet nog wel bij je past.

17 miljoen mensen
De coronacrisis houdt in Nederland 17 miljoen mensen bezig, zowel op het werk als privé. We reageren allemaal verschillend op omgaan met onzekerheid en verandering. Het kan fijn en helpend zijn om dan eens met een coach te praten.

 

De WiNHN coaches staan voor je klaar!
De coaches van Werken in Noord-Holland Noord kunnen jou die hulp en dat luisterend oor bieden. Een aantal collega’s van de WINHN organisaties is opgeleid tot coach en voor jou beschikbaar. Zij kunnen je ondersteunen bij jouw zelfreflectie en het opstellen van een actieplan op meerdere gebieden. Je kunt contact opnemen met een coach als de volgende vragen je bezighouden:

  • Kan ik voor mijzelf opkomen? Kan ik nu ik thuis werk, voldoende tijd en ruimte vrij maken om mijn werk te doen?
  • Is dit het nu? Of wil ik mij nog meer richten op waar ik goed in ben en blij van word? Wat is dit en hoe realiseer ik dit?
  • Ik zie door de bomen het bos niet meer! Hoe pas ik mijn doelstellingen en prioriteiten aan, rekening houdend met de veranderende omgeving?
  • Hoe blijf ik fit en vitaal in deze periode?
  • Kan ik voldoende loslaten? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn aandacht richt op zaken waar ik wel invloed op heb?

Interesse?
Wil je gebruik maken van dit aanbod, zorg dan dat je geregistreerd en ingelogd bent op deze website. Onder 'Medewerkers', 'Ontdek je Loopbaankansen', 'Coaching en Loopbaanadvies' kun je kijken welke coaches voor jou klaarstaan.  Tenslotte is het goed om te weten dat de coachafspraken nu met de geldende maatregelen tijdens de coronacrisis digitaal plaatsvinden.

Nieuwsarchief

2020 (9)