Nieuws:

Uit je comfortzone? Schrijf je in voor Peer to Peer Advies!

Door: Saskia van Putten | 4 maart 2019 - 13:20

Help jij ondernemers uit Noord-Holland groeien? Of voeg je liever wat toe aan een non-profitorganisatie? Doe een extern adviestraject en laat in de praktijk zien hoe ambtenaar 3.0 je bent.

Ontwikkel je talenten!

De rol van de overheid verandert en daarmee ook de rol van de publieke professional. Een kleinere overheid die meer aan de burger overlaat en actief samenwerkt met externe spelers, vraagt om ander gedrag. De ambtenaar van vandaag en morgen is sterk in de interactie met de omgeving, scherp op het resultaat, slim in de zaak, authentiek in de relatie, transparant en verbindend. In het leerprogramma Peer to Peer Advies zorgen we dat je in de praktijk wordt aangesproken op deze talenten zodat je ze kan laten zien en ontwikkelen.


Peer 2 Peer Advies: wat houdt het in?

Binnen het programma van Peer to Peer Advies werk je aan een adviesopdracht in het bedrijfsleven of bij een ideële organisatie, op een voor jou onbekend terrein. Dit maakt dat je alleen op je persoonlijke kwaliteiten kunt vertrouwen en dat je de nodige creativiteit aan de dag zult moeten leggen. Je krijgt alle tools die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Je leert zaken als profileren, netwerken, creativiteit, stimuleren, management van jezelf en je klant, invloed uitoefenen en personal branding. Het leuke is dat iedereen van elkaar leert, je met elkaar onderneemt, en dat op een ander vlak dan je gewend bent. Bovendien realiseer je iets concreets voor de regio Noord-Holland.

Voor wie?

Het leerprogramma Peer to Peer Advies is voor professionals die goed zijn in hun vak, leergierig en veranderingsbereid zijn en Hbo- of universitair denkniveau hebben.


Wat ga je doen?

  • Je verricht samen met een collega-deelnemer een adviesopdracht, op een voor jullie onbekend terrein.
  • Je krijgt vooraf een intakegesprek met de trainer zodat je precies weet waar je instapt.
  • De trainer is, naast trainer, vak-deskundig als adviseur. De rol die centraal staat in het programma. 
  • Tijdens het programma word je je bewust van je eigen kwaliteiten en krijg je concrete handvatten hoe je deze in zet in je eigen werkpraktijk.
  • De nadruk ligt op je ondernemerschap en creativiteit, maar ook op je klantgerichtheid, flexibiliteit, lef, doorzettingsvermogen en oplossingsgerichtheid.
  • Je krijgt feedback van de opdrachtgever op de kwaliteit van je advies.
  • Tijdens de trainingsdagen maak je de transfer van het geleerde naar je eigen werk

Hoeveel tijd kost het?

Aan de adviesopdracht besteed je 40 uur. Daarnaast volg je een trainingsprogramma dat uit drie blokken bestaat: één blok van 2 dagen en twee blokken van 1 dag.Het eerste blok is inclusief een avondprogramma op de eerste dag en een hotelovernachting.

 

Wanneer?

De data van de trainingsdagen zijn:

•  Blok 1:  3 en 4 oktober 2019

•  Blok 2:  28 november 2019

•  Blok 3:  7 februari 2020
 

Meer weten?

Nieuwsgierig naar het programma? Kijk ook eens op www.thecuriousnetwork.nl voor meer informatie, voorbeelden van adviesopdrachten, en ervaringen.

 

Wat zijn de kosten?

De deelnamekosten bedragen €2.750  en de verblijfskosten zijn € 475. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

 

Aanmelden?

Zeg jij ja tegen deelname aan Peer 2 Peer Advies, meld je dan voor 1 augustus aan via deze website, onder Opleidingen.

Let op!  Om je aan te kunnen melden moet je wel toestemming hebben van je leidinggevende en geregistreerd zijn op deze website. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsarchief

2019 (3)