Nieuws:

A&O Fonds Meester-in-je-Werkweek in volle gang

Door: Saskia van Putten | 13 november 2018 - 17:16

De Meester-in-je-Werkweek is gisteren van start gegaan.

Meerdere gemeenten uit onze regio geven hier op eigen wijze invulling aan. Zij organiseren deze week tal van activiteiten die hun medewerkers helpen het beste uit hun loopbaan te halen.

Bij gemeente Hoorn is de Meester-in-je-Werkweek verspreid over twee weken. Een greep uit de activiteiten in Hoorn: speedcoaching 'Sterk in je Werk', workshops 'Zakelijk tekenen' en inspiratiesessies 'Beïnvloeding zonder woorden'. Ook kun je een Social Media foto laten maken of een proefles Yoga volgen.

DE SED-organisatie gaf vandaag vorm aan deze loopbaanweek door een Meester-in-je-Werkdag te organiseren, met als thema: 'Future for Dummies'. De dag begon met een ontbijt voor alle medewerkers. Want een ontbijt is immers belangrijk voor een goede start van de dag. Verder zijn op deze dag de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd, op wisselende locaties van de organisatie. Variërend van creatieve activiteiten als: een Graffiti Workshop en Tekenen en Handlettering, tot loopbaangerichte workshops zoals een 'Loopbaan APK' en 'Zakelijk Bloggen en LinkedIn'. Ook op het gebied van sportiviteit en vitaliteit was er genoeg aanbod: Salsa, Kickbokstraining, In Balans (incl. voedingsadvies) en 'Vitale Leefstijl' behoorden tot het programma.

In Koggenland staat de Meester-in-je-Werkweek in het teken van Persoonlijk Leiderschap. Daar werd de week afgetrapt met een lunch en een cabaretvoorstelling. De rest van de week worden ook hier mooie workshops aangeboden als: 'Doorbreek patronen die je niet helpen', 'Persoonlijk Leiderschap' en oefenen onder begeleiding van een acteur met  'Feedback geven en ontvangen'.

En natuurlijk zijn we van Werken in Noord-Holland Noord zelf ook aanwezig op diverse locaties. Vandaag was Hoorn aan de beurt, donderdag staat de stand in de Goorn, bij gemeente Koggenland om je te informeren over de mogelijkheden op de website en je te adviseren.

 

Nieuwsarchief

2019 (2) 2018 (9) 2017 (7)