Nieuws:

Haal het beste uit jezelf met een coach!

Door: Saskia van Putten | 21 juni 2018 - 16:19

Wil jij je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling een boost geven, maar weet je even niet hoe je dat aan moet pakken? Kies dan voor een coachtraject via Werken in Noord-Holland Noord!

Vanaf nu heeft Werken in Noord-Holland Noord een eigen pool van coaches. Zij kunnen jou adviseren stappen te maken in je ontwikkeling en/of loopbaan en je helpen je talenten tot bloei te laten komen.

Coach van jouw keuze

Onze werkgevers vinden het welzijn van medewerkers én plezier in het werk belangrijk. Daarom hebben we een pool van (loopbaan)coaches opgericht. De coaches werken zelf bij een van de aangesloten werkgevers van Werken in Noord-Holland Noord. Ze weten hoe het is om bij een van de WiNHN-organisatie te werken. Ze zijn onafhankelijk, gediplomeerd en kunnen jou een spiegel voorhouden en je verder helpen.

Uitbreiden

De coachpool start met twee gediplomeerde coaches. Gert-Jan Brink is verbonden aan gemeente Hollands Kroon, Joki Harms aan gemeente Schagen. Het streven is om de pool in de toekomst verder uit te breiden, zodat meerdere organisaties vertegenwoordigd zijn.

Oproep!

Ben jij of ken jij iemand in jouw organisatie die het leuk vindt om te coachen en een opleiding tot (loopbaan)coach heeft afgerond? We zijn nog op zoek naar (loopbaan)coaches die zich aan willen sluiten.

Meer informatie?

Meer weten over een coachtraject via Werken in Noord-Holland Noord? Ga op de website naar ‘Medewerkers’ en dan naar ‘Loopbaanplein’. Daar vind je informatie en stellen de coaches zich voor. Je moet hiervoor bij een van de aangesloten werkgevers werken én ingeschreven zijn bij Werken in Noord-Holland Noord.

Nieuwsarchief

2019 (1) 2018 (9) 2017 (7)