Nieuws:

Welkom gemeente Koggenland: nieuwe partner van Werken in Noord-Holland Noord

Door: Saskia van Putten | 17 mei 2018 - 17:05

Werken in Noord-Holland Noord weer een werkgever rijker: Sinds 1 april is gemeente Koggenland aangesloten. En daar zijn we heel blij mee!

Aantrekkelijke gemeente

Koggenland is een aantrekkelijke gemeente met een weids landschap en verschillende dorpskernen. De West-Friese gemeente vormt een groene buffer tussen Hoorn en Heerhugowaard. De organisatie is flexibel en de lijnen zijn kort.
 

Elkaar versterken
Kwaliteit, samenwerking en kansen benutten staan bij Koggenland hoog in het vaandel. Aansluiten bij Werken in Noord-Holland Noord past hier goed bij. Het platform biedt mogelijkheden om in de regio gezamenlijk het hoofd te bieden aan de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars kennis en kunde. Dit in combinatie met een bredere en betere spreiding van vacatures, stages en projecten maakte dat Koggenland graag partner wilde worden van Werken in Noord-Holland Noord.

 

Samen werken aan resultaten
‘Dat het platform medewerkers mogelijkheden biedt voor persoonlijke ontwikkeling, sprak extra aan’ aldus Answerd Beuker, Algemeen Directeur (foto). ‘Zo zijn initiatieven die al binnen West-Friesland zijn ontwikkeld, uitermate geschikt om breder uit te rollen. Door op deze manier regionaal samen te werken, kunnen wij nog beter invulling geven aan onze resultaten en klantwaarden: toegankelijk, samen, slagvaardig en zorgvuldig.’

Pak jij je kans bij gemeente Koggenland?
Bekijk op www.koggenland.nl wat Koggenland voor jou als werkgever kan betekenen!

Nieuwsarchief

2019 (1) 2018 (9) 2017 (7)