Nieuws:

Werken in Noord-Holland Noord groeit!

Door: Saskia van Putten | 1 februari 2018 - 15:44

Vanaf vandaag verwelkomen we gemeente Hollands Kroon in ons netwerk.

Aanwinst
De toetreding van Hollands Kroon is een aanwinst. De jonge gemeentelijke organisatie staat bekend om haar vernieuwende en innovatieve strategische visie, organisatievisie en dienstverleningsvisie. Waarbij het versterken van eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid centraal staan.


Onderscheidend
Ook in het werving- en selectiebeleid is Hollands Kroon onderscheidend. Hollands Kroon zoekt mensen die bij de organisatie passen onder het motto: we willen eerst weten wie je bent, voordat we willen weten wat je kunt.
 

Corine Hansen, Organisatieadviseur (foto):
‘We zoeken in de eerste plaats mensen die bij ons passen. Voor bepaalde functies is echter ook vakkennis nodig. Aansluiting bij Werken in Noord-Holland Noord geeft ons een groter bereik om de juiste mensen te werven. Verder is Werken in Noord-Holland Noord een mooi platform waar stages, werkervaringsplekken en traineeships samenkomen in één kanaal. Ook de samenwerking en het delen van kennis met de andere organisaties binnen Werken in Noord-Holland Noord was voor ons een belangrijke reden om aan te sluiten’.
 

Meer weten?
Meer weten over Hollands Kroon als werkgever? Kijk dan ook eens op werkenbijhollandskroon.nl

Nieuwsarchief

2019 (1) 2018 (9) 2017 (7)