Nieuws:

Ben jij een publieke professional? Ervaar de praktijk en doe mee aan Peer 2

Door: Saskia van Putten | 12 juni 2017 - 11:54

Het programma Peer 2 Peer Advies voor de regio Noord-Holland Noord helpt jouw loopbaan te verrijken.

Peer 2 Peer, wat houdt dat in?
In het Peer 2 Peer programma ga je samen met een andere deelnemer op pad om een adviesopdracht buiten de overheid te doen. Zo leer je vooral uit de praktijk. Je leert van en met elkaar door concrete situaties die ontstaan tijdens het uitvoeren van je opdracht. Het ervaren gaat altijd vooraf aan de analyse en reflectie. (Leer)ervaringen worden hierbij op meerdere manieren vooraf gestuurd en achteraf vastgelegd. Download hier de vernieuwde factsheet en lees  meer over het Peer 2 Peer programma, voor wie het bedoeld is en wat het inhoudt.
 
Publieke professional
De rol van de overheid verandert en daarmee ook de rol van de publieke professional. Een kleinere overheid die meer aan de burger overlaat en actief samenwerkt met externe spelers, vraagt om ander gedrag. De ambtenaar van vandaag en morgen is sterk in de interactie met de omgeving, scherp op het resultaat, slim in de zaak, authentiek in de relatie, transparant en verbindend. In het leerprogramma Peer 2 Peer Advies word je in de praktijk aangesproken op deze talenten zodat je ze kan laten zien en ontwikkelen.
  
Deelnamekosten
De deelnamekosten bedragen € 2.750 per persoon. Dit is inclusief de groepskorting. De verblijfskosten komen hier nog bovenop. Door de opname in het CRKBO-Register Instellingen zijn alle kosten btw-vrijgesteld. De kosten voor het SPEN-certificaat worden niet meer apart in rekening gebracht, maar zijn in het deelnamebedrag inbegrepen.

Belangstelling om mee te doen?
In 2018 start weer een nieuw programma. Houdt de aankondiging in de gaten.

 

Nieuwsarchief

2018 (4) 2017 (7)