Nieuws:

Welkom op de nieuwe website van Werken in Noord-Holland Noord!

Door: Saskia van Putten | 31 mei 2017 - 17:25

De website van Werken in Noord-Holland Noord is vernieuwd! Een frisse look en feel en tal van mogelijkheden om het beste uit jezelf en je loopbaan te halen.

Wat is er nieuw?
Naast een verfrissende nieuwe uitstraling, biedt de vernieuwde website jou naast interessante vacatures, projecten en klussen,  stages en opleidingen nog meer. Er is het Loopbaanplein, waar je verschillende loopbaantesten kunt doen om te ontdekken wat jouw talenten zijn en wat bij jou past. Hier kun je ook je persoonlijk e-portfolio aanmaken, zodat werkgevers jou kunnen vinden.


Opnieuw registreren
Als je gebruik wilt (blijven) maken van de voordelen van Werken in Noord-Holland Noord, is het nodig dat je je opnieuw registreert op de website. Je kunt dan de interne vacatures zien. Je kunt ook instellen of je passende vacatures en projecten in je mailbox wilt ontvangen.
 
Voor jouw loopbaan bij de overheid in Noord-Holland Noord!
Werken in Noord-Holland Noord is een samenwerkingsverband van (semi)overheden in de regio en is nog steeds groeiende. Het zijn aantrekkelijke werkgevers met verscheidenheid, eigenheid en ruimte voor talent in boeiend en uitdagend werk. Zij bieden op de website hun vacatures, projecten en klussen, stages en opleidingen aan. Werken in Noord-Holland Noord geeft jou kansen om je te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen. Werk je al bij een van de aangesloten overheden? Registreer je dan op de website en vind de baan, klus, project, stage of opleiding die bij jou past. Ontdek wat jouw talenten zijn en waar jouw interesses liggen op het Loopbaanplein.
 
Voor als je (nog) niet bij ons werkt…
Ook als je nog niet bij een van de aangesloten organisaties werkt ben je bij Werken in Noord-Holland Noord aan het juiste adres. De website brengt je bij alle beschikbare externe vacatures in onze regio. Registreer je op de website, dan ben je nog sneller op de hoogte van het aanbod!
 

Nieuwsarchief

2018 (4) 2017 (7)